nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Dieta Raw Vegan e cea mai buna?


Postarea de ieri a fost una cu priza la femei -unele 🙂

Majoritatea corporatistelor cred ca este una din cele mai sanatoase diete, cea bazata pe raw vegan! Acum cele mai multe cred ca nu este doar o simpla moda a ultimilor ani sau o dieta pe care sa o tii o perioada de timp, ci este un adevarat stil de viata, care te poate ajuta sa eviti diverse afectiuni specifice varstei.

Marturie stau numeroasele informatii pe care le poti gasi cu usurinta in mediul online sau in cartile din librarii, studiile realizate de oamenii de stiinta din intreaga lume, experienta persoanelor publice care militeaza pentru acest stil de viata (cum ar fi Olivia Steer, Ligia Pop, Andreea Raicu).

Problema cea mai mare a lor este ca pana acum nu au fost deloc atente la ce au mancat, iar o data cu ‘descoperirea’ raw vegan, normal ca s-au uitat mult mai bine la modul de alimentatie. Toate au avut nevoie de un imbold ca sa slabeasca, iar acum si-au facut un fel de club al lor1 Despre barbatii lor ce sa mai vorbim….

Sa luam cazul Oliviei Steer Moisescu. Tipa din Oradea 😉 Ei bine, a incercat o cariera in televiziune, a ratat, s-a balbait, dar a fost personaj principal la Cronica Carcotasilor 😀 , iar acum a intrat pe aceasta nisa! Si pentru ca sotul si rudele sunt inca in prima televiziune a Roamniei, iata si promovarea ei „cea mai tare militanta raw vegan”. Sa fim serioase, adica „cea mai buna bucatareasa  de alimente crude, nu-i asa?

Anunțuri

Un răspuns la „Dieta Raw Vegan e cea mai buna?

  1. Mena 17 / Iunie / 2013 la 7:59 PM

    o proasta

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: