nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

About Modern Girl

Probabil vă întrebați cine sunt. Mi-aș putea spune numele – este irelevant acum, sunt o necunoscută, sau m-aș putea numi „o tânără cu aspirații de scriitoare”.

Scriu fiindcă mi s-a spus că am talent, fiindcă am fost încurajată de multe persoane apropiate sau care doar m-au cunoscut  în mediul online. Dar mai ales scriu pentru că au fost persoane care m-au descurajat și care nu au crezut în mine, ceea ce m-a întăr(ă)it cumva.

Ironia sorții este că scriu mai mult despre cei care nu au crezut în mine, decât despre cei care m-au îndemnat să iau în serios această perspectivă. Dedic ceea ce scriu, deopotrivă, pentru persoanele care nu mă cunosc, dar care-și caută un spațiu unde vor să-și regăsească gândurile, pentru persoanele care mă iubesc și care mă susțin și pentru cei care probabil, nu vor intra niciodată pe această pagină să citească tot ceea ce am simțit și ceea ce simt.

Dacă vă place pagina și doriți să mă încurajați cumva, spuneți-le și prietenilor despre mine. Vă doresc ședere plăcută în micul meu colț intim!

Lasa-mi comentariul tau aici si eventual propunerile tale! Scrie-mi si emailul tau, iar daca nu ai curaj sa-l lasi pe site, specifica-mi in comentariul lasat, ca mailul completat in contact form este corect, pentru a-ti raspunde.

Nu uita: Fii recunoscator pentru ceea ce ai si vei ajunge sa ai mai mult. Daca te concentrezi pe ceea ce nu ai, niciodata nu vei avea suficient!”

Modern Girl

One response to “About Modern Girl

  1. in-top 16 / Februarie / 2014 la 3:20 PM

    buna ziua,

    va rog o adresa de email. ma intereseaza o colaborare.
    va multumesc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: