nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Realitatea cutremuratoare de aici


În Italia au murit la cutremur peste 250 de oameni, printre care 5 români. Când Bucureștiul va fi lovit de un cutremur de o magnitudine similară (ceea ce e o chestiune de „când”, nu de „dacă”), probabil vor fi de 10 ori mai mulți morți. Imaginați-vă doar ce se va întâmpla în zona Centrului Vechi. Dar deși știm cu toții asta, și o știm de ani de zile, deși periodic se scrie sau se fac emisiuni despre asta, nu se întâmplă mare lucru.

E ca și cu infecțiile nosocomiale scăpate de sub control. De ani scriem despre asta, unele televiziuni au dat știri despre asta, tot de ani buni instituțiile UE din domeniu ne-au atras atenția că e situația scăpată de sub control. Și când au început să se ia măsuri? Doar după #colectiv, care pentru spitalele bucureștene a fost echivalentul unui cutremur și un șoc emoțional pentru noi toți.

Tiparul ăsta NU înseamnă să guvernezi, ci să reacționezi la situații de criză. România e o țară care nu are guvernanți și guverne, are criziști și celule de criză (și asta indiferent de cine e la guvernare). Din păcate asta e realitatea…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: