nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

De ce abuzul ratiunii are doua tabere?


O sinteza a unor chestiuni fabuloase care se intampla in Romania. „Cetatenii au doar obligatii in timp ce statul are doar drepturi asupra cetatenilor”… sa ne amintim ca presedintele nu a avut nici o interventie in ce priveste dreptul la libera exprimare si legea defaimarii iar parlamentul nu a chemat pe nimeni la raport in cazul miilor de restaurante inchise pentru ca bacsisul nu era contabilizat?

S-a impartit internetul in doua, dar se omite fix esenta dar o prezinta domnul exemplar.
Pe langa cele spuse in video simt nevoia sa va intreb daca nu cumva vorbim de ipocrizie atunci cand ne simtim lezati de faptul ca presedintele Iohannis (care face parte din puterea executiva apropo impreuna cu Guvernul) a zis ca ANAF-ul a avut o atitudine heirupista. Brusc nu-l mai iubim, „nu mai este presedintele nostru” etc.

Problema din aceste zile nu este despre Antena 3 si nici despre Voiculescu. Este doar despre abuzurile unei institutii care distruge zilnic mediul de afaceri si care le ofera protectie marilor evazionisti. Marele corupt Voiculescu (ca are o condamnare definitiva) trebuie sa plateasca si o va face. 


Intrebarea mea la care trebuie sa ne dam toti un raspuns este simpla: vrem de fapt o razbunare in masa pentru tot raul in care este tara noastra? O reparatie morala? Domnilor facem o revolutie, o noua constitutie si ne asumam noi valori sociale protejate dar si consecintele…

Legea talionului e primitiva. Lasati statul de drept si ideile moraliste. Cand Realitatea tv a stat in cort din cauza unui abuz institutional, nu am vazut niciun fel de agitatie. Si atunci ca si acum era vb tot despre abuzuri iar cu atitudinea noastra prea subiectiva in sustinerea Antenelor sau in defaimarea lor, abuzurile vor continua…Dar asupra noastra.

Si ghiciti ce? Noi nu avem un trust de presa care sa produca ecou. Noi ne vom plange pe la usi sau prin instante cu conturile blocate. De ce? Ca legea noastra e interpretabila, prost facuta… aaaa si ca atunci cand avem ocazia sa vedem imaginea de ansamblu devenim patimasi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: