nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

De unde e „Cristi, bă, Cristi” in politica romaneasca?


Cristi, bă, Cristi” sau „Cristiii, bă, Cristi” este viralul romanesc al momentului pe internet si in social media!

Intr-o tara in care doi ani la rand manelistul Salam este cel mai dorit pe YouTube, nu trebuie sa mai mire pe nimeni ca viral in toata Romania este un taran – patru clase probabil, cu pantaloni albi si bluza roz (!), murdar din cap pana-n picioare, desi este muscat de cizma de un caine (mai mult in joaca), sprijina cu o mana un gard, avand in cealalta mana o tigara din care mai trage atunci cand se opreste din tipat: „Cristi, bă, Cristi„!

Taranul aduce chiar cu un Celentano din Las Fierbinti, dar mai slab. Nu conteaza ca s-ar putea sa fie muscat de picior, daca cainele se plictiseste de cizma, important pentru taran e sa termine de fumat tigara, si in rest asteapta ajutor de la Cristi, bă, Cristi! In ce zi saptamana aceasta, taranul sau Cristi, bă, Cristi vor fi invitati in emisiune la Maruta sau Simona Gherghe, sau poate la Kanal D?

Tipic romanesc, indiferent cat de greu, periculos sau incerta este situatia, las-o ba ca merge asa, romanul prefera ajutor de la altii, decat sa actioneze el!

Taranul reflecta perfect in economia si politica romaneasca din prezent! Suntem in impas economic, nu avem bani, dar refuzam sa muncim, preferand sa ne tinem de gard si sa tragem din tigara! Pamantul e nemuncit, pentru ca preferam sa dam fumul afara din noi la carciuma din sat. Taranul prefera sa cumpere legume cu pesticide de la buticul din sat, transformat in alimentara satului, decat sa le cultive in ograda-i proprie!

Lasa ca vin alegerile si taranii o aiba (iar) gratis ulei sau mici sau de baut! Si dupa ce o sa treaca alegerile, vor tipa iar dupa ajutor Cristi, bă, Cristi, si vor mai trage un fum! Daca vor avea tigari, altfel vor tipa mai des! De ce? Degeaba!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: