nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Craciun Fericit!


Despre trecut, prezent si iubire eterna…

Facebook face un lucru minunat: iti aminteste unde/ cum/ ce/ cu cine faceai lucruri in trecutul indepartat sau mai putin indepartat. Cautand printre memorii, am realizat ca un om bogat sufleteste, care de fiecare data posta vise valoroase la sfarsit de an, nu mai exista. A disparut dintre cei vii in urma cu 2 ani!

Nu as fi realizat acest lucru daca nu as fi studiat indelung pagina ei, ca sa inteleg ce i s-a mai intamplat lately. Pagina este la zi cu fotografii pe care iubitul ei le posteaza la cateva zile, din aprilie 2013 pana in prezent. I s-a intamplat ca a murit, :(( dar pentru iubitul si prietenii ei care ii scriu aproape zilnic, ea este prezenta in fiecare clipa.


In ajun de Craciun, in momentul cand stai si te gandesti serios la tine, la viata, la ce ai traversat in acest an si la ce iti doresti pe anul care vine, eu ma gandesc la cei care nu mai sunt langa noi si pe care in nebunia zilnica ii uitam uneori. Cand ne linistim, realizam ca lasa niste urme adanci in sufletele noastre. 

Mi-as dori sa ne iubim mai mult, sa ne iertam mai des, sa cantarim mai bine si sa nu uitam ca la un moment dat, nu vom mai avea ocazia sa indreptam greselile, pentru ca pur si simplu – va fi prea tarziu. E greu sa accepti ca cei pe care i-ai vazut ieri, maine pot sa nu mai existe langa tine. 

Nu le voi da numele, pentru ca nici ei nu-si doresc ‘publicitate’, ei fac ceea ce fac pentru ca asa simt ei! Dar mi-au amintit astazi, dis de dimineata ca suntem trecatori si trebuie sa lasam urme frumoase in viata – doar ele vor conta in final.


Acesta este gandul meu de ajun! Si pentru ca suntem prieteni, mi-am dorit sa vi-l impartasesc si voua – poate aveti ragaz o clipa sa vedeti daca merge si la inima voastra! Daca merge, nu lasati sa fie doar o dorinta, ci transformati-o in fapta!

Craciun Fericit!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: