nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Marketing Feminin


Cinci ani de scoala in 8 puncte!

1) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te duci la el si ii spui:’Sunt foarte buna la pat’. Asta e Marketing Direct.

2) Esti la o petrecere cu niste prieteni si vezi un tip super. Unul dintre prietenii tai se duce si ii spune: ‘Tipa aceea e foarte buna la pat.’ Asta e Publicitate.

3) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Ii ceri nr de tel. Dupa o zi il suni si ii spui: ‘Sunt buna la pat’. Asta e Telemarketing.


4) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Il recunosti. Te duci la el si ii improspatezi memoria: ‘Iti aduci aminte ce buna sunt la pat?’
Asta e Customer Relationship Management.


5) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te ridici, iti aranjezi rochia, te duci la el, si il inviti sa bea ceva.Ii spui cat de bine miroase, ii lauzi costumul si ii spui: ‘Sunt foarte buna la pat.‘ Asta e Relatii cu Publicul.


6) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te apropii si ii spui: ‘Sunt foarte buna la pat‘ si-i mai arati si un san. Asta e Merchandising.


7) Esti la o petrecere si vezi un tip super. El vine la tine si iti spune: ‘Am auzit ca esti foarte buna la pat.‘ Asta e Brandul, puterea marcii.

8) Te duci la o petrecere, vezi o gramada de barbati, si ei te vad pe tine. Toti stiu cat esti de buna la pat. Asta e Brand Recognition.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: