nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Patronul Expirat nu este un exemplu si nici de admirat nu este


Andrei Sosa, patronul Expirat

Andrei Sosa, patronul Expirat

Oamenii au nevoie de eroi in aceste zile! Atentie insa pe cine faceti Erou!

Legea compensatiei spune ca atunci cand avem multi martiri, avem nevoie de multi eroi, pentru contrabalansare. O stim din perioada decembrie 1989 sau de la fizica, principiul actiunii si reactiunii…

Asa ca dupa tragicul eveniment din Colectiv, cautam Eroi. Din pacate nu oricine poate fi Erou. Cam asa s-a intamplat si cu Adi Despot, despre tacerea caruia care am scris aici!

O postare pe Facebook a patronului Expirat, Andrei Sosa, a devenit virala, pentru ca multi si-au mai dorit un erou. Eroii pot fi si negativi, ne-au invatat filmele americane!

Intrebarea care mi-a starnit curiozitatea a fost „cati dintre cei cunoscuti sau chiar poate chiar eu as fi renuntat la o afacere banoasa, daca nu mi-ar fi fost frica de neregulile din interior?” Chiar asa, cati dintre voi ati renunta la singura sursa de venit, daca nu ati sti ca nu puteti repara neregulile?

Andrei Sosa a postat pe Facebook ca din 2003 conducea o afacere cu multe nereguli. Acum dupa evenimentele din clubul Colectiv, stie ca se vor inteti controalele si ca nu va mai merge asa de simplu sa-i faca pe inspectori sa inchida ochii si va trebui sa bage bani, ca Expiratul sa functioneze in conditii de siguranta si normale!

Probleme deja incepusera si erau foarte grave, pentru ca apoi a povestit despre cum a incasat o decizie de impunere de 1,6 milioane de euro de la Direcția de impozite și taxe locale a sectorului 5 si cum a fost sfatuit sa dea „cu firma de gard” pentru a scapa de plată. Asa ca nu ce se intamplase in Colectiv l-a inspirat pe patronul Expirat, Andrei Sosa, sa inchida clubul!

Decat sa bage bani sa rezolve problemele, mai bine ramane cu ei si inchide clubul. Apoi, poate deschide altul, fara istoric si pana sa apara problemele si neregulile si acolo, sa mai faca cateva G-Klasse, cum a declarat Andrei Sosa. Pentru ca dupa 20 de ani de condus intr-un anume fel, nu te poti schimba dintr-o data si conduci corect!

Cam asa se intampla in general in lumea carciumarilor: inchid firma daca aceasta incepe sa ceara cheltuieli prea mari si deschid una noua, virgina!

Asa ca atentie pe cine ii vreti transformati in Eroi de admirat! Pentru ca in exemplul de mai sus, Andrei Sosa, patronul Expirat, nu este nici Erou si niciun pic de admirat nu este! Dimpotriva!

Reclame

Un răspuns la „Patronul Expirat nu este un exemplu si nici de admirat nu este

  1. Un Oarecare 7 / Noiembrie / 2015 la 8:57 AM

    Perfecta dreptate ai aici! SI eu m-am intrebat ce cauta asta dat exemplu? Cand nu se mai poate fura sau trebuie facut ceva pe bune, trag oblonul!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: