nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

De asta tacea Adi Despot?


Adi Despot prieten bun cu patronul Colectiv - Costin Mincu

Adi Despot prieten bun cu patronul Colectiv – Costin Mincu

Presa l-a facut erou fara voie pe Adi Despot!

Nu, Adi Despot nu a fost un erou in clubul Colectiv, a facut ceea ce era normal si omeneste necesar – a sarit in ajutorul celor care aveau nevoie! Respect pentru asta, cativa nu au facut-o, au fost bucurosi ca au scapat ei cu viata si nu si-au mai periclitat-o, dar cei mai multi prezenti in acea seara, au facut exact acelasi lucru ca Adi Despot si nu au beneficiat de ‘reclama’ internetului si a social mediei avide de trafic, pentru ca nu erau vedete, ci doar niste oameni normali, care nu avusesera parte de expunere media. Dar asta nu i-a impiedicat sa sara in ajutorul celor care aveau nevoie!

Ei insa au ramas eroi pentru cei pe care i-au ajutat si asta inseamna mai mult decat cateva articole pe internet si in presa, pentru ca recunostinta nu inseamna analiza literara!

Am fost impresionata apoi de „tacerea” lui Adi Despot, de silentio stampa in legatura cu evenimentele din Colectiv! Baiatul asta care nu s-a abtinut sa injure o reporterita (e drept o amatoare!) s-a maturizat, mi-am zis: nu mai injura si nici nu se mai repede sa dea declaratii.

Nu a trecut o saptamana, ca adevarul a iesit la suprafata. Adi Despot este prieten bun cu patronul Colectiv – Costin Mincu. Oare i-a fost frica sa nu declare din ce ii spusese Costin Mincu, la masa, ca intre prieteni, ce se petrece in clubul Colectiv?

Si tot in mai putin de o saptamana au inceput sa curga si declaratiile lui Adi Despot, nimic despre inside Colectiv insa. Dupa ce a declarat ca nu are nici pregatirea, nici priceperea profesionala de a fi prezent la Cotroceni, s-a dus totusi in spiritul democratiei si a simbolurilor acesteia. La iesirea de la intanirea de la Cotroceni, Adi Despot a declarat apoi ca are Speranta!

Adi, da-ne si noua Speranta, in spiritul democratiei si a simbolurilor acesteia, si povesteste-ne ce stii despre Colectiv?

Reclame

4 răspunsuri la „De asta tacea Adi Despot?

 1. Pingback:Patronul Expirat nu este un exemplu si nici de admirat nu este | nmb

 2. Un Oarecare 7 / Noiembrie / 2015 la 9:00 AM

  Chiar asa ce cauta Despotu’ in clubul asta? Avea doua variante: era prieten sau cu patronii sau/ si cu formatia, asa fusese invitat! A iesit prima varianta, cea mai grava…

  Apreciază

 3. Regina Buburuza 7 / Noiembrie / 2015 la 1:44 PM

  Daca a ales sa taca, cu siguranta ca are motivele lui si printre ele poate fi si aceasta apropiere cu unul dintre patroni. Asta nu inseamna ca are Adi Despot vreo vina legat de ce s-a intamplat acolo si ca nu trebuie apreciata implicarea lui in ajutorarea victimelor, fie ea si mai mica decat a celorlalti. Fiecare a ajutat cum a putut in situatia data. Apreciez totusi articolul deoarece oamenii trebuie sa cunoasca toate aspectele.

  Apreciat de 1 persoană

  • Modern Girl 7 / Noiembrie / 2015 la 4:30 PM

   Multumesc prietena mea pentru observatie! Nu am vrut deloc sa spun ca ar avea vreo vina, dimpotriva.

   Am punctat ca este la fel de erou ca toti ceilalti care au ajutat si al caror nume nu a aparut in presa. Apoi, daca a tacut, a tacut din alte motive decat cele care au fost enumerate de presa…. silentio stampa fiind numai legat de Colectiv….

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: