nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Pasi mici, dar siguri?


Risipa de lumini si luminite in perioada de sarbatori! Am fost weekend-ul trecut intr-un resort plin de lumina si culoare! Totul incepea de la becurile led cu lumina alba sau rece (cum va place) si pana la lampa led de veghe treceam aproape prin toate culorile posibile!

Un hotel plin de lumini multicolore poate fi destul de obositor, mai ales dupa o zi intreaga petrecuta pe partie! Chiar nu mai aveai nevoie de lumini ca in discoteca! Noaptea era insa mai feerica pe partie, pentru ca noi toti eram acolo pentru schi! Hotelul a incercat sa ramana in sarbatoare chiar si la o saptamana si mai bine de la ultimele petreceri, insa masa de la cafenea, luminata si ea o lumina alba de la un bec lumanare, a fost cea mai buna prietena a tuturor, pentru ca in proportie de 99%, hotelul era plin de schiori!

Stiati ca Sinaia a fost inclusa intr-un top 10 al statiunilor de iarna mai putin cunoscute, alaturi de celebrele Aspen si Vail? Anul acesta am vazut si discutat cu foarte multi pasionati de schi, care au ales partiile de pa Valea Prahovei in detrimentul celor din Austria. Sa fie oare un an de cotitura pentru iubitorii sporturilor de iarna sau poate doar ceva mai multa lene?

Hotelul in care am stat rivalizeaza din punct de vedere servicii si atmosfera cu multe hoteluri din alte statiuni straine de iarna. Cu o flare nu se face primavara, dar poate fi inceputul si poate da un imbold celorlalti, care vor sa investeasca in turismul din tara noastra.

Un prim pas – candidatura Brasovului pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Tineret din 2020. Daca va fi ales, Brasovul, alaturi de care se mai lupta si Lausanne, Romania va intra intr-o era noua, si peste cativa ani vom vedea turisti din ce in ce mai multi pe Valea Prahovei. Pasi mici, dar siguri!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: