nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Un altfel de cadou


Peste cateva zile intram in noul an! Moment de bilant pentru anul ce a trecut si plan pentru noul an. Va povesteam ca exista din ce in ce mai multi corporatisti, care isi propun lucruri interesante. Interesante in primul rand pentru ca nu au legatura cu mediul de business, iar in al doilea rand pentru ca nu ai fi banuit niciodata ca subiectul sa aiba o asemenea inclinatie!

Desteul de multe femei aleg sa urmeze un curs de pictura, iar barbatii incearca un curs de arta fotografica. Relaxarea incepe cu satisfacerea propriilor hobby-uri, care au de suferit in detrimentul jobului. Nu iti mai ramane timp aproape pentru nimic, dupa ce parasesti office-ul! Insa trebuie sa-ti faci timp, daca vrei si altceva! Nu iti poti petrece viata numai la job, pentru ca te poti trezi si fara job, si fara viata!

Din ce in ce mai multi sunt cei care urmeaza un curs de navigatie, chiar daca nu poseda o ambarcatiune de agrement. Acestea insa se pot inchiria pentru o vacanta pe mare in Grecia. O ambarcatiune in care poti chiar sa si dormi si pe care o poti acosta in ce golf vrei tu, departe de aglomeratia plajelor, face sa creasca numarul celor care doresc carnetul de conducator de ambarcatiune de agrement. Cursurile le faci in Bucuresti, iar practica la Constanta sau Mangalia.

Fiecare din noi are o pasiune secreta, declarata sau nu! Si daca e declarata, cred ca in aceasta perioada este poate cea mai buna ocazie sa faci cadou un curs. O poti face chiar si online, pe smartexperience.ro, de exemplu. Iar cel care primeste un astfel de cadou este  de doua ori castigat: primeste un cadou care sigur ii place, si va fi nevoit sa-si faca timp sa urmeze cursul si sa petreaca momente placute! Te-ai gandit sa faci un asfel de cadou?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: