nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Ceasuri de mana Swiss Military Hanowa


Va povesteam ca impreuna cu sora mea, am fost la cumparaturi pentru ziua de Craciun. Stiam ca tata isi doreste un ceas de mana nou! Inca ii plac si nu se poate obisnui sa vada ce ora este pe smartphone! Nu va intra niciodata in targetul celor de la Apple! 🙂

De la tata stiu ca primul ceas de mana a fost inventat in timpul Primului Razboi Mondial, iar primul care a purtat un ceas de mana a fost fizicianul Blaise Pascal! Iar pentru cei care nu stiu ce simbolizeaza Obeliscul din Costinesti, ei bine Obeliscul a fost primul ceas inventat. Egiptenii au folosit lumina soarelui si umbra, pentru a sti in ce moment al zilei se aflau!

A existat o perioada cand tata era fan ceasuri Detomaso, unde tehnologia face casa buna cu eleganta sportiva!

Anul acesta am ales din colectia de ceasuri Swiss Military Hanowa. Ceasurile se adreseaza in primul rand tinerilor care doresc sa fie in pas cu moda, dar isi doresc in acelasi timp n ceas sport. Tata a ramas un sportiv, iar ceasurile acestea au calitati cu aplicatii militare: rezistenta la apa, cronometru, vizibilitate in intuneric, mecanisme quartz sau automatice, fiabiliate geam safir cristal, etc…

Hans Noll un cunoscut ceasornicar de la jumatatea secolului trecut, si-a infiintat propria companie de ceasuri, impreuna cu sotia sa, dupa ce a parasit conducerea unei companii elvetiene de ceasuri. Numele de HANOWA, s-a nascut din imaginatia lui Hans, care a combinat primele doua litere din numele lui impreuna cu primele doua litere din cuvantul ceas, din limba engleza – HANOWA! In ultimii douazeci de ani compania s-a concentrat numai pe productia de ceasuri sport.

Denumirea de Swiss este purtat de toate ceasurile fabricate in Elvetia, certificand o inalta calitate din toate punctele de vedere. Exceptii, un ceas este considerat avand calitatea elvetiana, Swiss Made, daca mecanismul sau este elvetian sau asamblat in Elvetia si producatorul sustine inspectia finala in Elvetia!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: