nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Bilete de avion cu zambete


Tarom a anuntat pentru lunile ianuarie si februarie reduceri insemnate la biletele de avion. E momentul sa va ganditi la o minivacanta sau un weekend prelungit !

Veti gasi bilete de avion ieftine, pentru ca preturile lor scad chiar si de trei ori din luna ianuarie, pentru mai mult de 30 de destinatii din Europa ajungand la mai putin de 50 de euro pentru o calatorie dus-intors in orase precum Londra, Roma, Paris sau Barcelona.

Pentru cine nu stie, TAROM, adica Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane a fost infiintata in 1954 si ea isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

TAROM este membra din 25 iunie 2010 a Aliantei SkyTeam, din 1993 a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) si din 2000 a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Anul trecut am profitat de oferta de bilete Tarom si am ales Barcelona, pentru luna februarie. Trebuie sa stiti ca rezervarea din timp a biletelor, aduce sanse mai mari in obtinerea tarifelor mai mici. In plus, daca alegeti Tarom aveti doua modalitati de plata a biletului: online, cu un card de debit sau credit sau cash la o agentie Tarom. Puteti alege si rezervarea online, iar in 48 de ore sa mergeti intr-o agentie, inclusiv sambata si duminica, si sa achitati contravaloarea biletului, prin mijloace de plata off-line (cash, OP, CEC, etc)

Spuneam ca am ales Barcelona, pentru ca vremea este mult mai placuta decat in Romania in aceasta perioada! Majoritatea aleg insa ianurie pentru ca incep reducerile la produse in cele mai multe magazine. Asa ca perioada aceasta poate fi ori de shopping, ori pentru o minivacanta, la alegere. Citeam ca Bucurestiul este o destinatie importanta in aceasta perioada, pentru cei care au nevoie de interventie stomatologica! Asa ca pana sa devenim o destinatie turistica, suntem o detinatie ieftina la zambete.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: