nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Tolba corporate de Craciun


In fiecare an, aud in jurul meu ce fel de cadouri Craciun sa facem in companie si colaboratorilor! Departamentul de marketing isi face insa magna cum laudae jobul.

Anul acesta am intalnit o reorientare catre ‘gusturi’. Cadouri cu mirodenii, cadouri cu dulceturi delicioase si cadouri gourmet. ‘Ne-am batut’ pe toate, care sa apuce sa guste mai mult din cadourile delicioase, cum am denumit noi cadourile care se gusta!

Herzberg definea, prin anii ’60 daca tin bine minte, doua tipuri de factori motivationali pentru angajatul dintr-o companie: de igiena si de motivatie! In prima categorie intrau conditiile de munca, securitatea locului de munca, relatiile bine definite de comportament, iar in cea de a doua intrau posibilitatile de avansare in companie, cariera, recunoasterea meritelor si promovarea pe considerente de performanta!

Probabil ca astazi as face o subcategorie noua, de food! Ganditi-va si uitati-va in jurul vostru: nici nu s-a facut bine ora 10.00 – 10.30, ca si auziti celebrele intrebari “ce mancam astazi?” si “de unde comandam?” sau “unde mergem sa mancam la pranz?” Asa ca cei care au mizat pe cadouri delicioase de Craciun au avut numai de castigat!

Mai exista o categorie, cei care ofera cosuri cadou! Le stiti, si sigur le-ati vazut prin supermarketuri: acele cosuri pline cu cate putin din toate – mancare, bautura, ceva dulce. Poti face un Revelion in doi cu ce gasesti in ele! 🙂 In plus, in oferta corporate de cosuri cadou am gasit chiar si customizarea lor in functie de preferinte si buget! Cred ca este mai greu pentru partenerii de afaceri sa poti face o customizare a cosurilor dupa preferintele lor, dar in mod cert, pentru angajatii interni poti gasi o varianta care sa-i surprinda in mod placut!

Cadourile de Craciun fac deja parte din traditia corporate de final de an. Bugetele sunt insa cele care le asigura consistenta, mai mare sau mai putin mare….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: