nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Ati si trimis sau doar ati primit flori?


Un serviciu pe care il folosesc foarte mult tocmai pentru ca este pe internet este cel de livrare flori in Bucuresti! Daca florariile ramaneau la stadiul de “vino in florarie si comanda”, nu cred ca as fi folosit acest serviciu la fel de mult! Trimit flori lunar in interes personal si interes de business. Ce poate fi mai placut pentru o femeie, decat sa primeasca un buchet sau un aranjament floral?

Si mai mult ce surpriza placuta sa primesti flori cand este ziua ta? Asa ca sectiunea flori pentru aniversari o folosesc din plin!

Citeam recent ca un celebru cantaret de manele de la noi, i-a trimis fiicei lui 1500 de trandafiri cu ocazia zilei de nastere, pentru ca el nu a putut fi langa ea in acea zi! Poate vi se pare deplasat, dar stiu din proprie experienta ca dragostea unui tata catre fiica lui nu cunoaste limite!

Desi periodic gasesti oferte diverse de flori online la super preturi, nu cred ca s-a aplicat si in acest caz. Sunt doar curioasa daca a apelat la un serviciu online de livrare flori sau a rugat pe cineva sa se duca sa comande in florarie. Sunt doar invidioasa ca eu nu am primit niciodata 1500 de trandafiri! 🙂

Cred ca alaturi de corporatisti, fotbalistii sunt cei care apeleaza la florarii online, pentru a-si impresiona potentialele viitoare prietene! Probabil ca anul viitor comenzile de florari online va fi mult mai mare, pentru ca este foarte comod sa stai si sa alegi ce sa trimiti, pentru ca fiecare buchet are fotografia pe site si … e foarte simplu.

Partea cea mai frumoasa din aceasta actiune este cea de final! Mai exact telefonul de multumire pe care il primesti, de obicei la putin timp dupa ce a fost livrat buchetul si poti sa simti emotia din glas! Voi ati trimis sau doar ati primit flori online?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: