nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Experiente neplacute impreuna cu Telekom Romania


Nemtii s-au bagat intr-o treaba greco – romaneasca, aka cosmoteco – romtelecom! In loc sa arunce cu banii in reclama in care sa ne anunte cat de minunati sunt, mai bine si-ar petici lipsurile sau ar incepe sa lucreze profesionist! Pe romaneste aceeasi Marie, cu alta palarie (nemteasca)!

Sa va povestesc! Una din firmele din grupul nostru, nu are decat 10 oameni in componenta. Motivele initiale pentru care s-au ales serviciile de internet si date de la Romtelecom nu le cunosc si nici nu conteaza. In vara aceasta in cladirea de office in care isi desfasoara activitatea, am inchiriat langa ei si o sala de vreo 50 de locuri pentru diverse traininguri pe care periodic le desfasuram.

La prima sesiune, cu numai 20 de oameni in sala, au fost momente in care a fost imposibil sa te conectezi la internet. Chiar si reuseai, insa aveai o perioada de inactivitate, la revenire era imposibil sa te conectezi iar online.

Explicatia specialistilor Telekom a fost simpla: routerul WiFi pe care l-au instalat nu permitea decat un numat limitat de useri sa fie conectati. Numarul total fusese depasit, pentru se mai incercase si conectarea WiFi cu device-urile mobile. Nimic in contract despre acest lucru.

Customer service-ul lor insa aproape indignat ca nu intelegeam ca trebuie sa ma supun acestui lucru, desi nu este nimic in contract despre asa ceva, s-a aratat surprins ca i-am intrebat de un eventual port forwarding, catre un router al nostru! Vreau sa stiu mai multe inclusiv setari care trebuie sa se faca pe routerul lor? Sa sun la un numar de suport telekom taxat cu 5euro / minut. Adica daca am nevoie sa fac setari 30minute, va trebui sa platesc 150 euro, pentru suportul telekom Romania!

Furt pe fata la Telekom Romania, experiente neplacute cu telekom. Nu stiu daca noi suntem fraierii, iar telekom escrocii, car eiti baga mana in buzunar!

Si ca sa nu uit, fix la o saptamana huntingul lor m-a sunat sa-mi propuna cel mai bun abonament Telekom pentru mobil, fara sa ma intrebe daca inca mai sunt sub contract cu alt operator si pentru ce perioada! Sa ma mut la ei, ca pe ei nu-i intereseaza daca voi plati si o taxa de reziliere la actualul operator de telefonie, ca la ei e cel mai bine!

Bani aruncati pe fereastra cu marketingul la Telekom Romania si servicii proaste, oameni slab pregatiti si frustrati. Cred ca a trecut ceva timp de la preluare, iar oamenii vechi din Romtelecom si Cosmote, sunt acum noii oameni de la Telekom, poate doar mai frustrati ca sunt ingraditi nemteste, si doar atat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: