nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Sceptica doar cu numele


Sceptic este o persoana care nu are incredere in nimic, care se indoieste de toate, care nu crede orice si nu usor sa o faci sa creada ceva!

Asa ca am fost curioasa sa vad despre ce e vorba intr-un blog cu acest nume si care se afla la adresa: scepticblog.eu.

Aproape de toate din toate domeniile, informatii utile si deloc spectice. Multe informatii pentru femei, mame si … corporatiste. In timpul liber e interesant sa stai si sa citesti informatiile de aici. Chiar daca ai impresia ca le cunosti sau sunt normale, pentru ca sunt de bun simt, informatiile sunt structurate si usor de parcurs.

Sa luam de exemplu ultimul post scris chiar ieri, despre insomnia! Pai este de bun simt, cu atat mai mult daca ai insomnia, dar chiar si pentru o persoana fara aceste problem ca in camera unde dormititrebuie sa fie un aer cat mai curat pentru un somn odihnitor. Asa ca aerisirea camerei trebuie facuta atat la trezire, cat si la culcare. Cati dintre voi aerisiti camera inainte de culcare, mai ales acum in sezonul rece?

Daca ai copii si chiar daca nu ai, e interesant sa cunosti care sunt diferentele intre gradinita si clasa zero! Pai si normal, aceasta diferenta este destul de greu de intuit pentru persoane care nu mai au de a face cu scoala! Daca organizarea semestriala, nu mai este demult trimestriala, e usor de intuit, mai ales de catre cei care au terminat o facultate, sa fii in clasa zero nu in clasa intai sau la gradinita, este mai greu de ghicit, cum ar fi…

Si daca ai trecut de aceasta perioada, trebuie sa stii ca discutiile “tabu” intre parinti si copii au fost, sunt si vor exista intotdeauna. Dar numai in unele familii, in special in acele familii in care parintii au devenit dintr-o data rusinosi si au uitat cat de greu le-a fost sa descopere informatii despre sex, de exemplu, din alta parte decat de la parinti. Insa, daca iti place sa citesti pe bloguri, aici ti se reaminteste cat u, ca parinte, trebuie sa faci primul pas!

Va recomanda sa cititi si voi, sigur veti avea surprise placute!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: