nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Cadouri potrivite pentru femei si barbati


Habar nu aveam ca poate fi o treaba cu adevarat challenging sa alegi cadouri barbati!

Citisem pe cadouri-potrivite.ro ca ai nevoie de timp si inspiratie ca sa gasesti un cadou potrivit pentru o persoana, indiferent ce reprezinta acea persoana pentru tine!

Pentru ca in luna august au fost multe concedii, la office am hotarat ca pentru cei cinci colegi ai nostri, care si-au serbat ziua de nastere in ultimele doua saptamani, sa iesim in seara aceasta intr-un club.

Asa ca in aceasta dimineata impreuna cu inca doua colege am fost intr-un mall bucurestean sa cautam cadouri potrivite pentru ei si ele.

Alegerea perfecta de cadouri pentru barbati poate fi chiar mai dificila decat pentru femei. Sau cel putin la fel de dificila!

Ideile perfecte pentru cadouri femei si cadouri barbati iti vin foarte greu indiferent cat de bine ii cunosti! Exista cadouri de lux pentru femei si pentru barbati! Dar credeti oare ca ca e suficient sa coste mult? Nu! Si ca sa nu aruncam cu banii, de ceva timp, ii intrebam pe colegii nostri, cam ce si-ar dori, asa incat sa nu dam gres!

Daca la barbati, cadourile tehnice, gadgeturile sau accesoriile pentru gadgeturi ocupa primele locuri in topul preferintelor, bijuteriile si cristalele ocupa primele locuri in topul cadourilor preferate de femei.

Voi ce parere aveti fetelor?

2 răspunsuri la „Cadouri potrivite pentru femei si barbati

  1. Cumparatoarea Profesionista 24 / august / 2014 la 12:38 PM

    Hai ca ai nimerit-o! Stii ce vor femeile, ai? Si ai dreptate, mai greu de satisfacut sunt barbatii, desi unii au nevoie de numai 2 minute! 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu