nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Romania pitoreasca astazi


In acest weeend, in tara mancatorilor de seminte, intr-un parc semicentral s-a incins azi o hora. Bomboanele agricole nu lipseau bineinteles!

Muierile si-au scos papucii care mai de care mai colorati si cu gleznele impodobite de tatuaje, chiar si cu bratari de aur masiv, dansau de parca in acea zi era sfarsitul lumii. Oameni in varsta isi luau mica portie de bucurie cu ocazia unui targ cu pretext religios, la care venisera cu zecile de mii.

Un purcelus la un protap improvizat din lemne, trona in mijlocul parcului, iar o gurista canta cat o tineau rarunchii. Un ins din gasca lor, dar care se dorea mai pretios decat ceilalti, IT-ul grupului, ii tot facea poze cu un telefon destept si le posta de zor online.

Miros de transpiratie amestecata cu parfum scump, gogosi simple si umplute, mici si alte friptane cu iz de campanie electorala. In jurul dansatorilor ad-hoc o multime de gura casca, in mare parte batranii care venisera sa caute alinare sufleteasca la icoana facatoare de minuni sau moastele unui sfant, tamaduitoare de … orice!

Tarabe insira nimicuri la vanzare, pe care nu prea le cumpara nimeni. Nici chiar nimicurile religioase nu au cautare, preferate fiinde cele „originale”, adica de la biserica. In fata fiecarei banci din parc troneaza un morman de coji de seminte. De-a lungul aleilor din parc si chiar de-a lungul cozii formate de prea-credinciosi, coji de seminte! Oare pentru ca bomboanele agricole sunt cele mai ieftine bomboane?

Asta-i Romania mea si a ta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: