nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Despre aplicantii la (orice) job


Am dat un anunt pe un site de joburi. Am realizat ca din pacate, nimeni nu mai este multumit cu propriul loc de munca. Toti isi doresc o schimbare, incearca si aplica peste tot, dar in final le e frica de schimbare. Ceva de genul rau cu rau, dar mai rau fara raul pe care il cunosc deja.

Jobul era pentru Bucuresti, presupunea jumatate din timpul petrecut la office, dar exista si posibilitatea sa fie facut remote de acasa, online. Doar partea asta cred ca i-a interest pe cei mai multi!

Parca erau anunturi de locuri de munca Timisoara sau locuri de munca in Constanta de acasa. Si partea cu lucrul de la office, care office e in Bucuresti cum se gandeau sa o acomodeze?

Exista si o rubric unde poti sa vezi si la ce alte joburi au mai aplicat. Lucru pe care-l cunosc si aplicantii, iar daca acea rubric este foarte populata, ce impresie isi poate face un angajator?

Faptul ca doar o parte sau doar un cuvant face legatura dintre job description si experienta, nu inseamna ca esti si potrivit pentru acel job!

Sa nu mai vobesc de aplicantii care aplica indifferent de ce scrie in JD!

Un sfat: cititi de doua ori inainte si aplicati un matching-ul este minim 80-90%. Altfel, veti avea numai deziluzii ca nu va cheama nimeni la interviu!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: