nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Joburi la moda


Nebunie la ultima mea vizita in Iasi! Am nimerit exact pe holurile unde era amenajat un targ de joburi. Toata lumea cauta locuri de munca in Iasi si trebuie sa recunosc ca erau o sumedenie in software!

Foarte multe locuri pentru internship se pare noua moda de recrutare pentru tineri absolventi!

Piata muncii si a locurilor de munca este foarte competitiva pe masura trecerii timpului. Locuri de munca, joburi adica, exista chiar si pentru cei care cauta cu un effort mai mic, adica pentru cei lenesi. Solutia este insa sa fii totusi destept, pentru ca a fi lenes nu inseamna sa nu fii si destept!

Erau doritori sa se angajeze in Iasi veniti din Oradea sau Ploiesti, adica oameni care erau dispusi sa faca o schimbare majora, doar pentru ca si-ar fi dorit sa lucreze pentru una din companiile prezente in Iasi.

Toate activitatile din mediul online conduc in topul celor mai dorte si mai appreciate joburi din lume. Avantajele sunt multiple: nu este necesar sa mergi la office tot timpul si in plus iti poti exercita munca de oriunde si oricand.

Trebuie insa sa fii atent cu deadlineurile si chiar daca programul este flexibil, trebuie sa ai grija ca toate taskurile zilnice sa fie duse la bun sfarsit in timp.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: