nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

cat mai mult online


Prietena mea care are un site de imbracaminte online, mi-a povestit ca dupa primele zile de caldura care au fost in Bucuresti, cererile de fuste online s-au dublat!

Nu mai vor fetele sa mai mearga prin magazine si sa probeze? Mai mult chiar, colegele de la service discutau ca si-au achizitionat cateva bluze elegante tot online. Trendul acesta al achitionarii produselor stand acasa cu laptopul in brate pare in continua crestere.

Ultima data am achizitionat online o bluza WardrobeB, insa ce mi se pare mie destul de greu, este alegerea culorii. Culoarea din realitate nu corespunde cu cea pe care o vedem noi pe ecranul laptopului.

De fapt, recunosc ca imi cumpar adidasi de alergat tot online insa de pe site-urile de peste ocean, pentru preturile sunt mult mai prietenoase si in … dolari.

Afacerile online au luat in sfarsit un avant si romanii urmeaza trendul European care arata ca tot mai multi europeni isi fac cumparaturile online. Oarecum normal, pentru ca e mai simplu, iar magazinele online nu sunt la fel de greu de pus pe picioare ca cele clasice, care necesita investitii considerabile.

In plus, avantajele sunt evidente, clientul grabit adora rapiditatea, iar afaceristul grabit urmareste simplitatea. Simplu, nu-I asa?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: