nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

MInivacanta de Paste? Unde?


Saptamana trecuta nebunie printre colegele de la birou, care voriau sa-si aranjeze un mini sejur pentru saptamana de dupa Paste si 1 Mai.
Multe oferte Bulgaria Viotop Travel bune pentru aceasta saptamana, mai ales ca se anunta o vreme tocmai buna pentru bronzat. Sunny Beach Bulgaria ramane o destinatie de fuga pentru multi romani, care refuza sa plateasca o gramada de bani pentru servicii neupdatate pe litoralul romanesc.
Bulgarii, in marea lor majoritate, au grija sa se comporte bine si foarte bine ca sa mai revii la ei. Nu am fost si nu cred ca ma voi duce la vecinii bulgari, decta poate in transit spre Grecia, cel mult.
Am auzit multi care prefer sa mearga cu masina si in Turcia, dar mi se pare prea mult. Oricum Turcia a devenit o locatie premium, pentru ca hotelierii turci au crescut preturile, insa tot mai gasesti oferte last minute Turcia, daca vrei sa faci o cura de mancare, soare si iar mancare.
Cred ca minivacanta de Paste o voi petrece la munte, pentru aerul curat de la munte. Nu mai exista liniste la munte de ceva vreme in perioada in care toata lumea e libera.Mancarea de la munte e gustoasa si e din bucataria romaneasca. Voi unde mergeti in minivacanta de Paste?

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: