nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Delta Dunarii interzisa tulcenilor


Delta Dunarii e un paradis neexpoatat din pacate la adevarata valoare. Chiar daca nu are parte de turisti asa de numerosi ca Mamaia sau Vama Veche,rezervatia Biosferei Delta Dunarii este pusa in pericol de turistii iresponsabili. Acestia par mai degraba atrasi de semnele de interzis acces din zonele protejate, decat de restul.
Daca vrei sa cauti hoteluri Delta Dunarii, vei descoperi multe pensiuni turistice de care habar nu aveai, una mai luxoasa decat alta. Chiar daca in Tulcea te intampina un hotel plutitor de 4 stele, pe care scrie de vanzare, afacerile pensiunilor din Delta sunt infloritoare, chiar daca tarife cazare Delta Dunarii nu sunt chiar cele mai ieftine.
Gasesti chiar si pensiuni cu piscine in inima Deltei, asa ca daca nu-ti place sa faci baie in apa din Delta, din care se face o ciorba foarte buna de altfel, te poti racori in conditii maxime!
Drumul pana la pensiune poate fi plin de privelisti frumoase chiar daca recurgi la inchiriere ambarcatiuni Delta Dunarii, chiar daca recurgi la transportul classic pe Dunare de la Tulcea incepand.
In Tulcea nu am vazut prea mult promovata Delta, poate numai echipa de fotbal – Delta Tulcea, poate si pentru ca tulcenii au cam pierdut aceasta bogatie a naturii, multi investitori venind din afara localitatii.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: