nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Ceasuri japoneze


Orient Japan Chronograph SP

V-am povestit ca imi plac ceasurile? Mai exact povestea din spatele fiecarui brand!
Stiti care a fost primul producator de instrumente de calcul electornice din Japonia, care cativa ani mai tarziu a prezentat primul ceas cu afisaj digital? Casio, brand inventat de familia Kashio. “Creativitate si contributie” este angajamentul companiei, care astazi ofera pe langa ceasuri, camera digitale, calculatoare, proiectoare, case de marcat, instrumente musicale.
Casio a fost primul care a adus pe piata: un ceas digital cu calculator, un ceas analogic- digital, un ceas cu GPS, un ceas G-Shock, un ceas cu afisaj multicolor sau un ceas cu mp3 si camera digitala.
Alta companie de renume din Japonia este Orient, una din cele trei mari companii japoneze de ceasuri, alaturi de Seiko si Citizen. Leul din stanga logo-ului Orient, reprezinta compania, iar leul din dreapta reprezinta partenerii companiei.
Pana si japonezii au povesti frumoase in spatele fiecarui brand de ceasuri. E adevarat ca au si revolutionat foarte mult aceasta industrie. Oricum sunt putini europeni care apreciaza munca asiaticilor pe ceasurile lor si prefer sa ia aceleasi caracteristici inventate de ei, dar pe branduri europene sau americane.
Personal am achizitionat unul pentru a-l face cadou de pe ceasuri Watchshop, si voi avea grija sa o intreb ce feedback are despre Orient (da, despre Orient e vorba)

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: