nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

cadouri


Vine vine Pasteleeee! Brusc astazi de dimineata, fiind luni cu trei saptamani inainte de Pate, mi-am adus aminte ca nu dadusem comanda sacose personalizate pentru companie!

 
Nebunia comenzilor de cadouri personalizate, a cuprins penru o scurta perioada de timp departamentul, insa avand deja exeprienta anilor trecuti si a relatiilor cu furnizorii, totul a parut mai simplu. Chiar in urma cu o sapatamana dadusem comanda de brelocuri personalizate Promotion, pentru parcul auto.

 
Fata de anii trecuti, se pare ca lumea tine mai putin la cadouri in perioada premergatoare sarbatorilor legale, vrea sa-si lase cat mai repede treaba in ordine si sa aiba cat mai mult timp liber. Jobul din ce in ce mai stresant si mai incarcat, a facut sa ne bucuram mai mult de timpul petrecut impreuna cu cei dragi.

 
Sarbatorile sunt cu adevarat sarbatori daca sunt petrecute cat mai departe de servici si cat mai mult timp cu cei dragi!
Cadourile corporatiste personalizate ne bucura pe moment, dar nu sufficient, pentru ca inclusive acest cadou are un pret. Al muncii sustinute, uneori mult prea mult din timpul liber, timp alocat jobului.

 
Asa ca ce poate fi mai frumos decat sa astepti o sarbatoare sit u sa o petreci cu cei dragi, impartindu-le din cadourile personalizate primate la job?

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: