nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Argint


Avem la birou o colega inebunita dupa argint. Are o catvea zeci de bratari de argint si cred vreo suta de accesorii argint
Colectionarii sau mai exact colectionarele de buijuterii din argint sunt din ce in ce mai putini. Am intrat pe regalgold.ro, indemnata de colega mea si trebuie sa recunosc ca sunt multe lucruri frumoase, insa nu ma atrage argintul.
Peste cateva saptamani, colega noastra se va casatori si am intrebat-o daca isi va face verighete de argint 🙂 Ei bine nu, dar va fi din aur alb. Ca sa nu simta diferenta prea tare!
Mi-a povestit de unde atractia catre argint. Nu, nu a iesit mereu pe locul doi! Cand era mica la mare moda era aurul adus din Turcia, acel aur portocaliu care batea intr-o culoare alama! Nu l-a putut suporta de la inceput,asa cum foarte multa lume l-a mai suportat dupa o anumita perioada, si atunci s-a indreptat catre bijuteriile fabricate din argint.
E de inteles! In perioada aceea erau la moda blugii pyramid si gecile de piele, pe care inca le mai vezi purtate printr-unele zone rurale, la munci agricole sau la carciuma din sat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: