nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Specialisti


Vad din ce in ce mai multi in jurul meu care se pricep la tehnologie. Se pricep doar pentru ca citesc sau doar pentru ca priau informatii din zbor de la unii care sunt cu adevarat pasionati de un gadget sau un brand.

Am un coleg care se jura ca un laptop Asus nu rivalizeaza cu nimic in acest amoment, mai ales dupa vanzarea de catre Sony a diviziei de laptopuri Vaio. Cred ca a uitat de Apple sau Samsung, desi dupa parerea mea, Samsung este un competitor puternic pe piata smartphone-urilor si a televizoarelor, nu inca si pe piata laptopurilor.

Strada IT este plina de oferte pentru toate buzunarele, insa cred ca e greu sa te pricepi la toate. Poate cel mai bine ar fi sa iti alegi un brand, de exemplu Samsung sau Apple, si sa incerci sa aflii cat mai multe despre gadgeturile pe care le comercializeaza.

Fanii Apple, daca-i intrebi, ei sunt foarte la current cu tot ce face compania si stiu destul de multe atat despre produsele Apple, cat si deapre aplicatiile si componentele software , care ruleaza pe device-urile gigantului American.

De ce sa te declare atotcunoscator la toate si de fapt la nimic? Luati exemplul specialistilor, care sunt buni specialist doar pe un anumit segment!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: