nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Hai la plimbare cu bicicleta in weekend


Vreme frumoasa in acest weekend. Mult mai frumoasa decat media temperaturii pentru aceasta perioada din an. E momentul sa-ti scoti bicicleta de oras si sa iesi la plimbare.

Ce poate fi mai frumos mai ales in primul week end calduros sa iesi la o plimbare sportiva? Nu ai inca bicicleta? Fuga repede la un magazin biciclete Bucuresti, pentru ca risti sa nu mai gasesti nici un model potrivit pentru tine, acum fiind momentul in care toata lumea se gandeste sa-si cumpere bicicleta. Vara car si iarna sanie, nu invers 🙂 Mai gasesti insa biciclete koliken.

Din pacate, trebuie sa fim atenti pe unde mergem cu bicicleta. In urma cu un an si jumatate, Politia Rutiera a Capitalei, a declarant ilegale cele 100km de piste din Bucuresti, motivul fiind amenajarea gresita a lor.

Asta in timp ce in Danemarca, Crowne Plaza Copenhagen Towers ofera gratuit o masa tuturos clientilor care pedaleaza! Poti pedala si cu folos: in hotel au fost instalate generatoare de electricitate la bicicletele din sala de sport, iar cei care vor produce minim 10 wati/ora, vor fi recompensati cu o masa gratuita la hotel.

Contrastele din punct de vedere facilitate pentru biciclisti, dintre Romania si restul tarilor din Europa, nu se opresc insa aici. Dar voi reveni in alta postare despre acestea.

Pana atunci in weekend hai la prima evadare cu bicicleta anul acesta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: