nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Curatenia de primavara


Primavara e anotimpul curateniei. Let’s Do It, Romania! In gradina, in casa, la service, peste tot. Igienizarea spatiilor comerciale se face tot la inceput de primavera. Ne trezim la viata si noi, ca si natura si vrem sa avem curatenie in jurul nostru.

O categorie importanta de produse in viata noastra sunt detergentii si produsele de curatenie.

Cu cine faci curatenie dupa renovare? Te apuci tu si stangi, dai cu mopul, racai de pe jos? Cred ca mai bine angajezi pe cineva, pentru ca nu mai apuci sa termini niciodata daca vrei sa faci curatenie ca pentru tine.

Intr-o casa in care tot timpul, indifferent cand te-ai duce, este curat, nu este nebunie dupa curatenie, ci responsabilitate. Pentru ca dupa ce termini curatenia, intretinerea este cheia succesului. Te intereseaza un pret serviciu de curatenie? Daca insa zilnic aloci cateva minute pentru a strange ce nu este in ordine, curatenia periodica nu va mai fi istovitoare!

In plus, daca nu esti genul cu o casa incarcata de decoratiuni interioare si obiecte decorative, pe care se aduna praful, casa nu va fi greu de intretinut.

Un sfat, cand intrati la cineva in casa, uitati-va la frigiderul lui. Daca este plin de magneti, obiectele din casa sunt si ele ingramadite si asa va fi si casa lui. Nici nu banuiti cat de mult va pot influenta mintea micile amintiri!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: