nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Analize medicale


Orice clinica medicala care se respecta are si un laborator de analize medicale. Te duci frumusel de dimineata, nu mananci, ca sa-ti recolteze sange pentru a-ti face analizele.

Apoi le poti primi pe email sau accesa online, asa cum se intampla pe site-ul CMMB.ro

Laboratorul de analize medicale trebuie sa ajute cat de repede se poate la stabilirea corecta a unui diagnostic etiologic, pentru ca medical sa poata prescrie terapia corecta, pentru o tratare corecta si rapida a bolii.

Trebuie sa stiti ca analizele de laborator se Numara printre cele mai eficiente instrumente de evaluare a starii de sanatate a unui pacient.

Uneori rezultatele analizelor nu sunt corecte pentru ca sunt o serie intreaga de motive care pot influenta aceste rezultate. (medicamente administrate, consum de alcool, varsta sex, ciclul menstrual, preferinte dietetice, si altele). Uneori, mai poti primi gresit analizele asa cum mi s-a intamplat mie (erau niste analize cu inhibina B si sigur nu era ceruta de medic pentru mine)

Mai trebuie sa stiti ca numai analizele de sange nu pot garanta un diagnostic précis, dar pot ajuta sa aflati mai multe despre ce se intampla in corpul vostru si chiar sa preintampinati aparitia unor probleme, care diagnosticate mai tarziu v-ar fi mult mai greu de tratat.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: