nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Progresul Romaniei


Pentru cei care au prins lucrul inainte de 1989, au adormit si s-au trezit abia acum, totul pare parca desprins din filmele stiintifico fantastice. Nu stiu decat din povestile parintilor mei si din ce am mai vazut pe YouTube sau la Televiziunea Romana (TVR1).

Control pontaj se facea cu niste fise pontaj sau seful, indifferent ca-i spunea maistru, facea controlul manual.

Acum cu atatea sisteme performante de control acces, modul Acela de lucru pare din epoca de piatra, desi daca va ganditi bine nu a trecut prea mult timp de cand se intampla ce va povestesc.

La multe blocuri, chiar si blocuri comuniste, exista un video interfon, unde poti vedea cine vine la tine in vizita sau poti face video call free cu vecina mai draguta, daca bineinteles iti da si ea imagine si nu numai audio.

Saltul acesta de 25 de ani insa se inregistreaza in marile orase din Romania, in afara lor, timpul parca a stat pe loc. Satul romanesc si-a pastrat intacta imaginea, poate doar carciumi noi si supermarketuri si pe ici pe colo materiale de constructii sa mai aminteasca ca suntem in trecuti in secolul XXI, restul e ramas in secolul trecut, inclusiv toaleta din fundul curtii. “Sa vina cineva sa ne ajute” e sloganul satenilor.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: