nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Civilizatie bio


Vine primavara! Flori de primavara gasesti deja peste tot. Ei bine, dupa boom-ul economic sau poate dupa aparitia crizei, in plina dezvoltare tehnologica si aparitia intr-un ritm foarte accelerat a gadgeturilor noi, unul dupa altele, tot mai multi oameni aleg sa paraseasca civilizatia si se retrag la sate, intr-o comuniune cat mai perfecta cu mama natura si cat mai departe de poluare, stress si griji materiale.

Cei care raman la oras, incearca sa traiasca sanatos, sa manance sanatos si sa se comporte cu grija fata de natura urbana. Seminte bio, legume bio, fructe bio, mancare bio sunt preocuparile lor zilnice, in speranta unei vieti indelungate, sanatoase, evouate si .. .pefecte.

Pe pamant exista anumite ”insule” de comunitati eco, unde oamenii incearca sa traiasca din ce le daruieste pamantul. Au eliminat progresul stiintei si chiar banii, in locul lor reinventand trocul, pentru schimbul de produse pe care fiecare il obine de la natura.

Sistemul de organizare politico administrative al teritoriului este oranduirea acceptata de fiecare si nu se supun decat legilor proprii adoptate de majoritatea celor care compun comunitatea.

Varianta Robinson Crusoe de buna voie, dear la comun, nu individual impus. Se considera mai buni si mai curati decat majoritatea si altfel! Pentru ca nu au reusit sa fie altfel in civilizatie, incearca sa fi ealtfel departe de ea!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: