nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Masini de tuns iarba ecologice si mai vechi


Google a angajat capre in urma ceva ani sa-i tunda si sa-i fertilizeze in acelasi timp iarba din campus. Astfel, caprele au petrecut doua saptamani la Google.

Apoi, Whirlpool a experimentat in Italia tunsul ecologic al ierbii cu oile! Rezutat: reducerea poluarii, a cheltuielor cu carburantul si a curentului electric.

Mai cumpara o masina de tuns iarba daca iti mai vine sa o faci dupa ce citesti sterile de mai sus! Ramane sa le vedem numai la muzeu.

Vorbind de muzeu, stiati ca exista un muzeu al masinilor de tuns iarba? In Marea Britanie, in oraselul Lancashire, muzeul masinilor de tuns iarba are peste 400 de modele de masini de tuns iarba, vechi sau realizate numai in scop experimental. Exista masini de tuns iarba care se incarca de la soare (modelul din 1921 ATCO Standard 9 Blade) si masini de tuns iarba ultrarapide si foarte scumpe. Nu stiu daca este inclus si un generator de curent in pret, pentru cele scumpe pe current.

Pana sa ajungi in Anglia la muzeu sau sa-ti cumperi o turma de oi sau capre in locul unei masini de tuns iarba, daca ai nevoie de una, poti sa o achizitionezi de pe www.o-mac.ro Arunca o privire si vezi ce masina rapida de tuns iarba iti achizitionezi!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: