nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Lamborghini si intretinerea unei masini


Am revazut Batman. Stiai ca masina lui Batman este un Lamborghini, modelul Murcielago LP640, in valoare de 190.000 de lire sterline? Pentru un schimb de ulei, a fost dusa cu avionul din Qatar pana la Heathrow, ca numai in Anglia avea incredere proprietarul ei, un seic excentric, sa-i faca schimbul de ulei.

Asa ca la costul de schimbare de ulei, s-a adaugat si costul drumului, inca 23.000 lire sterline. O fi fost ulei Mobil 1? Sau aditii de unsori mobil ieftine, pardon scumpe?

Costurile de intretinere a masinii astarnit reactii vehemente, uluiti cu totii de modul in care seicul isi intretine masina. La fel si personalul care a asigurat transportul masinii lui Batman, au fost uimiti de gestul prorpietarului si au cerut ironic ca service-ul pentru Lamborghini sa se mute mai aproape de seici.

Vrei sa aflii mai multe despre uleiuri si nu numai? Intra pe StarLubricants.ro, o companie care activeaza de peste 20 ani în domeniul distribuției de lubrifianți de motor și uleiuri industrial si vei gasi multe informatii interesante si utile alaturi de intreaga lor oferta.

Ma gandesc ca pentru mine este usor, cu masina de servici sa nu am bataia de cap a service-ului, dar adaca ai o masina personala este foarte important sa stii ceva lucruri.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: