nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Ganduri de primavara


Primavara invie sub palma mea! Anotimpul primaverii este cel mai frumos timp sa sarbatoresti dragostea, sa oferi flori celor drage, sa celebrezi un nou inceput sau de a revigora vechile relatii.

Pasteluri de tonuri de culori, buchete delicate, ne invadeaza, peste tot, la orice florarie, in orice casa si pe biroul tuturor fetelor frumoase sau dragute.

E imposibil sa nu vezi oferta primaverii: transforma tonurile reci si palide in compozitii solare, multicromatice , radiind de fericire in toata splendoarea lor.

Pe internet explozia de culori o intalnesti peste tot, nu numai pe magazinele online de flori, care acum se bat in oferte de flori online la preturi mici sau buchete splendide pentru orice buzunar si orice pretentioasa.

Florile se conecteaza la campul vibrational al femeii, constituindu-se intr-un elixir care transmite atat propria energie, cat si energia barbatului care le ofera, iar daca ajunge sa interfere, startul e reusit!

Copiii sunt impresionati de gingasia ghiocelului, vestitorul primaverii. Femeile se bucura de flori, barbatii isi arata respectul si admiratia prin flori. Sarbatoarea inceputului de primavara aduce cu ea o sarbatoare in suflete si in relatiil amortite in perioada iernii. “un orizont pierdut, cu buze rosii saruta-n crestet noaptea pe hotare./ Hei… zi cu soare-n zare, spune-mi oare cam cate fete-s astazi deflorate?” se intreba Nichita Stanescu.

Ce gandesc femeile, dar oare ce gandesc barbatii cand ofera flori?

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: