nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Firme de recrutare in Romania


Toata lumea se da expert in recrutare. Ajunge sa iti faci o firma de recrutare si selectie de personal, ca te dai expert in recrutare si cum stii tu sa faci recrutarea nu stie nimeni. Majoritatea companiilor de recrutare angajeaza niste studenti, care au facut practica, pardon internship, jumatate de an sau un an gratis in acea firma de recrutare.

Si apoi fostii internship devin mari experti in recrutare, pentru ca asa au vazut la sefa lor si oricum e primul lor loc de munca. Muncesc dezordonat pentru ca nu i-a invatat nimeni niciodata sau oricum au invatat e la unii pe care nu i-a invatat nimeni niciodata. Sau au invatat de la sefa, care nu a fost niciodata invatata de nimeni, iar recrutarea a mers – crestere naturala – pana inainte de criza. Solutii de management al timpului? Numai in teorie.

O companie de recrutare sa ofere cursuri, structura, plan de invatare? Stie sa vorbeasca foarte bine, teoretic despre asta, dar practice nimic. Daca-i pui sa iti arate ce cursuri, traininguri tin ei, ii prinzi cu minciuna imediat. Training online? Nu au auzit nici de acces online al documentelor cu Google Docs.

Din fericire nu toate firmele sunt asa. Va recomand sa intrati pe HRP.ro, de exemplu…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: