nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Majoram acciza iar?


Mi-a trecut pe la urechi, cautau colegii de la Achizitii, un distribuitor de pacura. Nu mi-a fost foarte clar din punct de vedere pret daca e un moment bun sau nu achizitia in aceasta perioada pentru ca acum e momentul cand se cauta combustibil pentru agricultura.

Normal ar trebui sa nu fie un moment bun, pretul trebuind sa creasca, dar nu mi-a fost clar. Alaturi de cantitate, calitatea motorinei, de exemplu, este o caracteristica importanta. Livrarile de motorina, transport motorina si a tuturor produselor comercializate, trebuie sa fie insotite de documente care sa ateste calitatea. Oilenergytrading.ro este unul din partenerii nostri, care asigura la standarde Europe transport motorina.

Am aflat apoi si de ce era nebunia in department. Presedintele Traian Basescu a declarant ca se opune introducerii accizei la carburanti, spunand ca “la buget sunt ascunzi suficienti bani”. Dar de la opus pana la veto e cale lunga, asa ca, vorba lui, vara nu-i ca iarna!

Ramane de vazut acum daca Guvernul si Parlamentul vor introduce sau nu taxa suplimentara care va scumpi toat epreturile de consum.

Deocamdata exista o procedura de urgenta depusa de PDL la Camera Deputatilor, proiectul de lege privind abrogarea normelor ce permit majorarea accizei pe combustibil cu 7 eurocenti pe litru incepand cu 1 aprilie 2014.

Ce se va intampla vom vedea…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: