nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

trei carti de citit


Tess d’Urberville – o carte din colectia Clasici ai Literaturii Universale, in care tanara Tess Dubeyfield, o fata d ela tara este prinsa in bratele dragostei a doi barbate, care nu vor sti sa o pretuiasca pe deplin, si careia părinții i-au insuflat ideea că se trage din neamul d’Urberville, o veche familie de cavaleri.

Mesaj de departe – in care aventura incepe dupa ce o jurnalista de la Chicago Tribune, Theresa Osborne, care tocmai trecuse printr-un divort, gaseste în timpul unei plimbări pe plajă, o sticlă în care se afla o frumoasă scrisoare de dragoste, semnanta “G”. Curioasa si emotionata dupa citirea declaratiei de dragoste Theresa il cauta si-l gaseste pe autor, un constructor de iahturi, Garret Blake, care trecuse si el prin decesul sotiei lui si de atunci nu mai accepta nicio persoana in preajma lui decat pe tatal lui. Theresa îl va învăţa pe Garret să trăiască din nou, iar el o va învăţa să aibă iar încredere. Şi împreună vor redescoperi dragostea.

Ultimul cantec – Kim si Steve Miller trec printr-un divort in urma caruia, Steve se muta in alt oras. Ronnie fiica celor doi in varsta de 17 ani, refuza sa mai comunice din acel moment cu tatal ei si isi face numai anturaje nepotrivite. Mama se hotaraste ca Ronnie impreuna cu fratele ei, trebuie sa-si petreaca vacanta cu tatal ei, un fost professor si pianist. Pasiune apentru muzica ii va uni pe cei doi, tata si fiica, iar Ronnie va duce mai departe munca tatalui, care pierde lupta cu cancerul. Iubire (prima iubire si iubirea dintre tata si fiica), iertare si a doua sansa toate intr-o vara, pentru Ronnie Miller!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: