nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Sisteme de supraveghere vechi si noi


In sfarsit chiar si la mine in bloc s-a instalat un sistem Securitate si supraveghere. E ok si pare mai sigur, mai ales daca vii noaptea si mai esti si femeie!

Supraveghere video Ultramaster isi face treaba foarte bine, camera montata chiar la intrare, iti urmareste cuminte fiecare miscare. Au facut cateva modificari si pentru interfoane, asa ca acum putem vedea din casa cine este jos, dar nu este cazul meu, pentru ca nu primesc vizite neasteptate.

A trecut vremea cand aveam jos la bloc o pensionara curioasa la orice ora din zi si din noapte, care functiona foarte bine in locul oricarui system de Securitate si supraveghere. 🙂 Culmea era ca mai toate prietenele mele, in blocurile unde locuiau, aveau cate o baba curioasa, localizate cel mult la etajul 1 si care stiau tot, cine intra, cine iese, la cine intra, cu cine intra!

Probabil ca in unele zone din Bucuresti inca mai exista astfel de specimene, niste babe comuniste, care isi raporteaza una alteia tot ce au vazut ca misca la ele in bloc. Normal mai trebuie sa faca si schimb, nu ar putea sa stea una singura toata ziua si toata noaptea pe geam.

Sper ca acum nu s-au mutat babele la monitoarele de comanda de la noile sisteme de supraveghere! 😀

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: