nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

shopping in working days


Back to shopping, pentru ca am primit un mesaj privat in care am fost intrebata ce s-a intamplat, de ce nu am mai fost la cumparaturi?

Am fost la cumparaturi chiar azi, insa nu pentru mine. A trebuit sa facem un cadou unui coleg, zodia Pesti, da, si am cauta pantofi barbati piele intoarsa. Asta era preferinta lui asa ca uite doau femei mergand in magazine pentru  barbati, cautand walkin incaltaminte si intreband de incaltaminte de barbat…

Tipul ne spusese de unde isi achizitonase ghete piele intoarsa barbati, insa pentru ca era putin cam departe de office-ul nostrum am sperat sa gasim si intr-un mall din apropiere. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din mall, asa ca dupa o tura rapida, a trebuit sa ne suim in masina si sa ne deplasam la mallul cu pricina.

Greu pentru doua ladies ca noi sa mearga punct ochit, punct lovit, asta e specific barbatilor cand merg la cumparaturi, dar c’est la vie! Am stat insa pret de o cafea la Starbucks, aceasta fiind singura nebunie pe care ne-am permis-o.

Am rama surprinsa sa vad totusi cata lume e in mall in timpul zilei si m-am intrebat de unde au bani de cheltuit daca la acea ora erau in mall.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: