nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Scapi de proprietari, dai de bancheri


Tot aud diferite studii ca piata de imobiliare se dezmorteste, ca pe piata de imobiliare preturile scad, insa practic nimic nu se intampla. Poti prinde un apartament la un pret mai jos, pentru ca proprietarul vrea sa scape de el, dar cine nu are nevoie de bani, nu ii va scadea pretul.

Am fost de curand prin Ploiesti si o colega care lucreaza in acest oras imi spunea ca urmareste mereu vanzari apartamente 2 camere in Ploiesti, si pentru ca are un buget limitat, ii e destul de destul de greu sa gaseasca in zona in care vrea ea. Mai vede cate un pret mai jos chiar si la vanzari apartamente 3 camere Ploiesti, dar ori deja e dat, ori nu e in zona in care isi doreste ea.

Situatia e asemenatoare la inchirieri, si cred ca nu numai in Ploiesti. Preturile la chirii nu au scazut aproape deloc, iar cei care cred ce citesc in articole, nu fac altceva decat sa faca un turism imobiliar, pentru ca proprietarii tin in continuare de pret. E posibil sa-si gaseasca un apartament de inchiriat la un pret mai jos, insa conditiile si calitatea generala a apartamentului lasa de dorit.

Ce bine ca am scapat de problemele astea! Nu mai socializez cu proprietarii de apartamente, socializez cu ofiterii de cont de la banca de unde am creditul pentru apartament…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: