nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Miscare


Nu am timp sa merg cu bicicleta prin parc, asa ca merg cu bicicleta la sala. Am echipament bicicleta de sala, nu am fost in nici un magazin de biciclete in Bucuresti.

La job majoritatea colegilor sunt biciclisti de weekend, asa ca discutiile si parerile deopotriva sunt cat se poate de pasionale. Cateodata daca stai in bucatarie, poti pleca cu cele mai bune ponturi de piese ieftine de BMX, de exemplu.

Combin insa mersul pe bicicleta cu aerobic si jogging in aer liber si cu cateva lungimi de bazine de inot. Cred ca am o rezistenta fizica destul de buna, cat sa fie exploatata la maxim de catre sefi 🙂

Exercitiile fizice au luat amploare in ultima vreme  si ce este cel mai notabil este ca parintii dau astfel un exemplu copiilor, un exemplu foarte bun de urmat. Sper ca din ce in ce mai putina lume si din ce in ce mai putini copii sa manance la fast food si tot mai multi sa mearga sa faca sport, miscare!

Probabil ca multi dintre cei de acum care fac sport sunt generatia fast food, care si-au dat seama ca de urma exercitiilor fizice pot avea multe avantaje, inclusiv o performanta mai buna la locul de munca. Si totusi in Romania nu sunt asa multi practicanti ai sportului cum vad in celelalte tari europene. Oare de ce?

Keep Walking!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: