nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

HRul in Romania


Este un paradox pentru mine: de ce in companiile din Romania sunt asa de multe resurse alocate in departamentul de salarizare si administrare de personal? Trendul actual arata ca aceste servicii sunt cele mai externalizate servicii alaturi de serviciile de paza si securitate.

Este foarte simplu,  mai ales ca online-ul te ajuta sa vezi in timp real toate informatiile de care ai nevoie. Ai nevoie sa completezi o cerere de concediu, intra pe site repede, cauta prin baza de date de template-uri Word si acolo sigur gasesti modelul de cerere de concediu in care trebuie sa completezi numai datele tale personale.

Exista diferite module de HR, care iti fac viata mult mai usoara si te scapa de sumedeniile de dosare pline de hartii. Softuri care pot fi accesate online, via internet sau intranet, pe diferite nivele de acces.

Sunt site-uri, ca de exemplu HRP.ro, care te ajuta sa vezi diferit sis a-ti schimbi abordarea. Am vazut o gramada de doamne de HR, care in afara de “doamna care iti elibereaza cererile” de care ai nevoie, alta denumire nu le vine in minte colegilor lor de servici.

HR-ul in Romania ar trebui schimbat incepand cu deparatmentul de salarizare si administrare de personal. Apoi cei / cele care raman, vor putea sa inceapa cu adevarat sa ajute managementul companiei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: