nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Fotoliu de masaj la job


Habar nu am a cui a fost idea, dar a avut o idee genial sa avem un fotoliu cu masaj Inada in departamentul nostru mic. O relaxare binevenita si un masaj de care ai parte cand vrei, alegandu-ti programul de masaj pe care-l doresti.

In companie au venir mai multe scaune de masaj Komoder.ro, asa ca satisfactia in munca a crescut, iar timpul petrecut la tigara s-a micsorat, pentru ca majoritatea isi rup din timpul de fumat, pentru a beneficia de un masaj de la fotoliu.

Baietii de la IT Help Desk, au realizat repede o aplicatie si la distanta de un click aici pe intranet, te poti programa, astfel incat sa nu trebuiasca sa stai sa pandesti un loc liber pentru masaj.

E greu sa citesti un document pe fotoliul de masaj, si nici nu este indicat ca pierzi foarte mult din relaxarea de care vrei sa ai parte, asa ca este un moment din zi, sunt mai exact 10 minute din zi, cand nu iti mai vine sa te uiti nici macar la telefonul mobil.

Sunt curioasa cat va tine dorinta colegilor mei si a colegelor mele de a beneficia de fotoliul de masaj, pentru ca zilele acestea e coada!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: