nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Cartelele reincarcabile inca in top


Am fost curioasa sa descopar printre cunoscuti, foarte multi utilizatori de cartela Vodafone. Intr-un moment in care bataia operatorilor e pe cat multe minute in toate retelele de telefonie, inca sunt oameni care prefera cartela reincarcabila.

Cei drept au doua telefoane, doua numere de telefon, apartinand unor retele de telefonie diferite. Si uite asa au rezolvat problema numarului aproape nelimitat de minute in orice retea. In plus, folosesc acelasi site, re-incarcare.ro, pentru a-si incarca ambele cartele telefonice.

Si ii cred pe cuvant ca nu gasesc un abonament de 10 euro, cat ii costa pe luna incarcarea ambelor cartele telefonice, care sa-I lase sa vorbeasca atat de mult sau eventual nelimitat in orice retea.

Colegii mai tineri sunt experti in reincarcare cartela Cosmote, pentru ca ei erau inca elevi sau studenti, cand Cosmote a intrat cu prima oferta de nerefuzat pentru romanii dornici sa vorbeasca cat mai mult la telefon: 2000 de minute in Cosmote era prima reclama care a fost scanteia reducerii preturilor la operatorii de telefonie mobile.

Ce e curios este ca in continuare Orange si Vodafone sunt lideri de piata, nu si Cosmote, dar conform ultimelor cifre, Orange a raportat un profit de 4,8%, iat Vodafone numai 0.8%, o diferenta destul de mare in favoarea Orangeului.

Anul asta insa se asteapta intrarea lui Deutche Telekom pe piata din Romania, asa ca pastram in continuare interesul pentru operatorii de telefonie! 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: