nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Vine primavara


Viata de zi cu zi, cu din ce in ce mai putin timp liber a facut ca multe businessuri sa se mute pe online si chiar sa prospere! Asa s-a intamplat si cu florariile, care au inceput sa fie prezente si pe online, asumandu-si, sau mai bine zis, inlcuzand in pret si valoarea transportului.

La o simpla cautare, gasesti multe florarii online, asa ca e foarte simplu sa trimiti buchete 1martie, care tocmai se apropie sau sa te pregatesti deja cu o comanda inca de pe acum, cu o saptamana inainte, de flori pentru 8 martie.

Daca ai fost curioasa, sau curios, ai vazut ca poti adauga o valoare buchetului, atasand o sticla de sampanie, o cutie cu bomboane, o vaza, o felicitare pe care sa fie scris exact ce iti doresti tu!

Businessul s-a diversificat, asa ca raman in viata cei care tin pasul cu trendul actual si mai mult, cei care se reinventeaza si inoveaza.

Probabil ca dintre toate buchetele, cel mai greu e sa alegi buchete de mireasa pentru o nunta ca in povesti de pe o florarie online. Online-ul te ajuta insa cu idei despre cum sa arate buchetul tau de mireasa! Oricum saptamana 1 – 8 martie in toate corporatiile, va fi o saptamana frumoasa, plina de culoare si parfumata! Traditia corporatista spune ca barbatii ofera flori de 1 martie si primesc la schimb dulciuri. Apoi, de 8 martie, barbatii ofera si ei dulciuri si torturi pentru colegele lor, iar flori numai pentru femeile cu adevarat importante din viata lor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: