nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Vacanta de Paste 2014


Ce faceti dragelor? Mai e o luna pana la Pastele 2014! Citeam mai devreme ca sunt oferte de Paste 2014 in Iordania. Not my style!

Daca ar fi fost un pic mai cald, daca Pastel ear fi cazut mai pe 1 Mai, as fi luat in considerare oferte Creta Paste 2014. Cateva zile in Grecia cred ca ar fi fost binevenite, in plus, din punct de vedere distractie in Creta, cateva zile ar fi suficiente. Posibil mai multe zile sa devina plictisitoare…

Cativa colegi studiau oferte Antalya Paste 2014. Mancare cat cuprinde la turci. E adevarat ca ai totul in acelasi loc, si destinatia cu resorturile ei cu tot este preferata familiilor cu copii, dar nici chia rasa – te duci sa mananci mult si foarte mult, iar sport aproape deloc!

Exclude din start ofertle spre Bulgaria, v-am mai povestit ca nu sunt si n-am fost niciodata admiratoarea vacantelor la bulgari. Mai bine cateva zile pe litoralul romanesc plin de distractie si oameni frumosi si plini de viata, decat in cultura bulgareasca.

Chiar asa, optiunea numita Mamaia, nu am vazut pe nimeni din jurul meu sa o ia in considerare. Oare de ce? Sa fie mazarea de acasa de vina, oare? Voi o luati in considerare?

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: