nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Unde sunt jocurile in aer liber?


Nebunie la jocuri si jucarii Noriel. De cand cu ultimul film “Marea aventura lego”, toti pustii vor lego. Nepotelul meu nu mai vrea decat lego. Taticul lui cumpara Gazeta Sporturilor, care a fost pe faza si saptamanal are o surpriza pentru copii – mini jocuri cu lego.

E un pic dezamagit, ca ziarul lasa de dorit, si il cred, ca este un microbist infocat, citeste toata presa straina, inclusive Gazetta dello Sport, desi nu stie o boaba de italiana. Dar se pare ca asa mai rezista presa scrisa in Romania: au o idee care “merge” cu niste surprise, sau cu o valoare adaugata, cum ar spune corporatistii si gata, se vinde ziarul sau revista.

Jocuri lego city sunt la mare cautare, pentru ca filmul despre o aventura intr-un orasel facut din lego este vorba.  Foarte frumos, insa din pacate tot o indeletnicire de stat in casa. E adevarat ca nu mai stau cu ochii in calculator, dar tot de stat in casa…

Google a scos un joc Ingress, un Niantic Project Operations, care desi se joaca pe un smartphone, incurajeaza joaca in aer liber, pentru ca obiectivele sunt peste tot in cartierul si in orasulin care locuiesti. Pe cand va scoate si Lego un joc interactive pentru joaca in aer liber?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: