nmb

Tot timpul informata! E cool sa fii Femeie!

Roata de rezerva


Daca tot trebuie sa pleci in vacanta si vrei sa mergi cu masina ar fi bine sa iti verifici anvelopele. Anvelope de vara ieftine Romanvelope le gasesti repede si vei fi multumit rapid de preturile pe care le vei gasi acolo.

Cumpara anvelope din Bistrita, Iasi, Craiova, Constanta, Buzau, de oriunde esti, dar nu pleca la un drum lung, ma refer in special la cele in afara tarii, fara o verificare in prealabil macar a anvelopelor.

Si ce e cel mai important nu uita sa verifici si roata de rezerva sa fie acolo, la locul ei sip e cat posibil sa fie umflata! De ce?

Mi s-a intamplat mie, venind din Grecia, si avand doar vreo 50 de km pana sa parasesc Bulgaria si sa intru in Romania sa fac pana. O caldura de peste 35 de grade, ca deh, asa sunt acum temperaturile vara si sa trebuiasca sa schimbam in plin camp bulgaresc roata. Noroc ca roata de rezerva era umflata. Oricum a fost o mica tragedie cu schimbatul rotii, pentru ca toate uneltele, din fier fiind, instantaneu se incalzeau pana la limita de a te frige la maini.

Asa ca din proprie experienta vorbind, e bine sa verificati si roata de rezerva. Nu, nu am schimbat eu roata, daca aveati cumva intrebarea asta! 🙂

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: